Kerkdiensten

Elke zondag ben je van harte welkom in de dienst. De dienst begint om tien uur en vanaf half tien staan de deuren voor u open. In de dienst wordt veel gezongen onder begeleiding van een band, om samen God de Vader en Zijn Zoon Jezus Christus groot maken. Er is ook ruimte om samen te bidden voor de noden in de gemeente en te danken voor dat wat de Heer voor ons doet. Centraal staat de woordverkondiging vanuit Gods Woord Na de dienst staat de koffie en de thee voor je klaar en kan er nagepraat worden in de hal. Er is altijd gelegenheid om één op één met een oudste of iemand van het nazorgteam te spreken. Elke eerste zondag van de maand vieren wij het Heilig Avondmaal.

Crèche (0-4 jaar)

Voor de allerkleinsten tot kinderen van 4 jaar is er de gehele dienst een crèche.

Zondagschool (+- 4-12 jaar)

De kinderen die onze gemeente bezoeken, gaan elke zondag, na een tiental minuten in de dienst, naar hun eigen samenkomsten. Wij werken met enthousiaste leiding en assistenten in drie groepen: schoolgroepen 1 – 3 (kleine klas), schoolgroepen 4 – 6 (middenklas) en schoolgroepen 7 + 8 (grote klas). Het kan voorkomen dat groepen samengevoegd worden. Iedere groep krijgt naar eigen niveau les. Het belangrijkste van de samenkomst is uiteraard dat de kinderen een (betere) relatie krijgen met Jezus, maar ook het werken aan relaties onderling is erg belangrijk. En… gezelligheid is natuurlijk ook fijn. De kleine en middenklas knutselen regelmatig als toepassing van het onderwerp. De grote klas doet meer spellen.

Upperclass (+- 12-16 jaar)

Om de twee weken is er een Bijbel studiegroep voor de tieners van de eerste tot en met het derde jaar van de middelbare school. We lezen samen de Bijbel om te ontdekken wat voor interessants er voor ons in staat. We doen ook spelletjes of iets creatiefs rondom het thema.